maanantai 16. huhtikuuta 2018

Erasmus-projekti ja italialaisia vieraita Tyrnävän kouluilla

Kuulammen koulussa on monenlaista kansainvälisyystoimintaa. Koululla käy ulkomaisia vieraita. Kansainvälisyyden voi valita. 8. ja 9. luokan valinnaisaineeksi. Erasmus+-hanke käynnissä. Ensi viikolla opettajavieraita Italiasta!

Syksyllä koulumme opettajia kävi Aluehallintoviraston ja Tyrnävän kunnan  järjestämässä Erasmus ja Nordplus -infossa oppimassa kansainvälisyysprojektien hakemista, rahoittamista ja järjestämistä. Saimme kuulla mm. kokeneempien toimijoiden käytännön kokemuksista.


Kuulammen koulu on hakenut ensi lukuvuodeksi EU:n Erasmus KA1 -liikkuvuusrahaa, jolla voidaan verkostoitua muiden Euroopan maiden koulujen kanssa ja suunnitella laajempia yhteistyöprojekteja.

Ensi viikolla Tyrnävälle saapuu ryhmä italialaisia opettajia tutustumaan suomalaiseen koulujärjestelmään ja -arkeen. Ohjelmassa on mm. opetusmenetelmiin, erityisopetukseen ja opetusteknologiaan tutustumista. Vieraat tapaavat mm. sivistysjohtajan, rehtoreita ja opettajia eri kouluilla. Viemme vieraita retkille tutustumaan Tyrnävään ja sen ympäristöön.

Terveisin,

Kuulammen koulun yhteistyötiimi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti