torstai 11. lokakuuta 2018


"EI ME OLLA RIIDELTY!"



Kuulammen koulun 7 D -luokka järjesti 10.10. Jari Sinkkosen vanhempainiltaan kahvituksen. Lailalla ja Iiriksellä oli vielä illalla hyvä mieli, vaikka kahvitus olikin tyttöjen mielestä teettänyt aika paljon työtä. Ei 400 pullaa pikku projektilta kuulostakaan. "Päivä on mennyt hyvin. Osa tarjottavista on leivottu edellisenä päivänä, osa samana päivänä vanhempainillan alla." Maisaa, Kuulammen kotitalousopettajaa tytöt kiittelevät siitä, että ovat saaneet käyttää kotitaloustunteja valmisteluihin.
                                                                                            (Kuva: Teija Juntunen)

"Valmistelut ovat sujuneet hyvässä hengessä. Kun koko luokka on osallistunut, tietysti on ollut eri ideoita, mutta hyvin olemme saaneet neuvoteltua, miten hommat järkkäillään", tytöt jatkavat. 7 D -luokka on jaettu eri tiimeihin. Tiimeillä on talven mittaan eri tehtäviä ja niitä kierrätetään. Suunnittelutiimi miettii rahankeruuta. Tavoitteena on saada kerättyä talven aikana rahat omiin läppäreihin koko yrittäjyysluokalle. Niitä käytetään kahdeksannella luokalla opiskeluun.

"En keksi mitään ärsyttävää, mitä tässä puuhassa olisi ollut. Kaikki on ollut mukavaa. Kivointa on se, että koko luokalle on tullut hyvä yhteishenki tässä touhutessa." Tytöt myös painottavat, että hyvä henki on syntynyt hyvin lyhyessä ajassa. "Näin Kuulammella", mietiskelen ja kiiruhdan Sinkkosen luennolle hymyillen.

(Kuva: Teija Juntunen)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti