keskiviikko 29. toukokuuta 2019

Taksvärkkipäivä

Kuulammen koulun taksvärkkipäivä oli 7.12.2018. Taksvärkkipäivästä saatiin kasaan upea tuotto 1790,20€, joka lahjoitettiin OYS:n keskososastolle. Kävimme lahjoituskäynnillä keskososastolla 31.1.2019. Mukana olivat oppilaskunnanohjaaja Taina Jokela sekä luottamusoppilaat Alli Kinnunen, Eeli Lepistö, Henna Systä ja Aapo Saari. Osastolla meitä vastassa oli osastonhoitaja, joka kertoi meille osaston toiminnasta. Osaston henkilökunta on todella ammattitaitoista ja hoito osastolla on huippuluokkaa. Pienin osastolla hoidettu keskosvauva on painanut syntyessään alle 400 grammaa.


Osaston hoitaja esitteli meille myös osaston tiloja. Saimme käydä yhdessä tehohoitohuoneessa, jossa näimme alle kilon painoisen keskosvauvan. Vauva oli niin pieni, ettei sitä voi tajuta ennen kuin näkee itse. Lisäksi saimme nähdä kaikkein pienimmän keskosvaipan sekä pieniä keskosten vaatteita. Vierailu oli mielenkiintoinen ja ainutlaatuinen. Olimme kaikki tyytyväisiä valitsemastamme lahjoituskohteesta.. Rahat menivät varmasti hyvään tarkoitukseen.


Osastolla oltiin todella kiitollisia lahjoituksestamme. Lahjoittamallamme rahalla hankitaan osastolle esimerkiksi vauvojen hoidossa tarvittavia välineitä. Osastonhoitaja kertoi, että hänestä on uskomatonta ja upeaa, että koulumme nuoret halusivat lahjoittaa rahaa pienten vauvojen hyväksi. Kiitos kaikille taksvärkkipäivään osallistuneille oppilaille lahjoituksesta! Kiitos myös kaikille yrityksille, jotka työllistivät taksvärkkipäivänä koulumme nuoria. :)


Alli


Kortin askartelussa oli mukana 8E- ja 7D-luokan oppilaita.


Kuvan taustalla näkyy syntymäpuu, johon vanhemmat saavat laittaa uuden lehden omasta lapsestaan.


Pieniä vaatteita ja vaippa.
Pienin vauvanvaippa. Vieressä tavallisen kokoinen tulitikkuaski.



Keskoskaappi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti